TALLER DE QI GONG DE PRIMAVERA: " El vell savi que s'estira". Per Véronique Piguet

TALLER DE QI GONG DE PRIMAVERA: " El vell savi que s'estira". Per Véronique Piguet

Taller de Qi Gong ( Chi Kung).

Zenit’Salut inicia una nova etapa en que oferirem als nostres clients diferents tallers de formació i coneixement personal.

Iniciem aquesta etapa amb el taller de Qi Gong de primavera amb la Véronique Piguet, considerada una de les millors professionals en aquesta disciplina. En farem tres més coincidint amb cada canvi estacional per treballar la respiració, la meditació i l’exercici amb aquesta disciplina oriental tan practicada avui dia.

El primer taller tindrà lloc el Dissabte 2 de Març de 10 a 14h del matí a les nostres instal·lacions situades a l’Avinguda Salatar 18-20, de Santa Margarida, Roses.

Durant els taller podreu gravar la informació i tots els exercicis per tal de practicar-los en el vostre dia a dia i així millorar el vostre estat de salut.

 

Sabeu què és el Qi Gong??

El Qi Gong o Chi Kung segons el Dr Yves Requena és : “la gimnàstica de la gent feliç”

Significa “treball de l’energia”. Es basa en moviments lents del cos coordinat amb la respiració i la concentració. El Qi Gong és l’art energètic que dia a dia atrau més públic pels seus efectes preventius i curatius en la salut. La professionalització de la medicina tradicional xinesa en l’àmbit mèdic i esportiu de la dansa i la salut són cada dia més presents. És considerada com una eina important per a assolir l’estat de complert benestar físic, mental, social tal qual ens defineix la OMS.


El fonaments del Qi Gong es troben en la medicina tradicional xinesa que data de més de 3000 anys d’antiguitat. El seu principi és estimular l’energia vital de l’organisme i facilitar la seva circulació a través dels canals energètics que recorren l’organisme.

El Qi Gong es composa de postures estàtiques, moviments dinàmics, sons, marxes i postures en sedestació. Alguns moviments provenen directament de la tradició taoista i d’altres són budista.

És una disciplina que busca educar el cos, la respiració i la ment per assolir l’harmonia entre cos i esperit en benefici de la salut i la longevitat.


A través del moviment, la respiració i la concentració es pot enfortir i flexibilitzar el cos, reforçar el sistema immunitari, activar la circulació de l’energia que ens nodreix i de la que ens defensa de les agressions externes i afavorir una circulació òptima de la sang per tal d’harmonitzar el funcionament d’òrgans i vísceres.


És el camí per assolir un equilibri físic, psíquic i mental.


La pràctica del Qi Gong ens permet assolir un major coneixement de nosaltres mateixos per tal de gestionar millor les emocions i l’estrès en que ens veiem sotmesos.


PROGRAMA:

Iniciem el taller amb una breu meditació

Seguidament hi haurà una explicació teòrica del meridià de la fusta que es correspon amb el fetge, la vesícula biliar i la primavera i la seva relació amb els músculs, tendons, flexibilitat corporal i tolerància personal.

Deprés s'iniciaran tots els exercicis pràctics per tal de millorar la nostra salut i equilibri físic i mental.



Truca i reserva la teva plaça:

Zenit'Salut

Avinguda del Salatar 18-20

17480, Santa Margarida. Roses

Tel. 638310468




Tornar a notícies