Benvinguts a Zenit

Benvinguts a Zenit'Salut


LA NOSTRA FORMA DE PENSAR


Segons la OMS (Organització Mundial de la Salut) La Salut és un estat de complert benestar físic, mental i social i no només l’absència de malaltia.

Zenit’Salut neix fruit de tractar des de la Salut i no des de la malaltia aquelles persones que posen les seves vides, a les nostres mans. Sols

des de la Salut podem identificar aquells factors que contribueixen a millorar els desequilibris i sols des de la Salut podem canviar la visió negativa d’una malaltia i iniciar el seu procés de recuperació global.

El nostre objectiu és oferir una qualitat de servei màxima, personalitzada i adaptada a cada persona per tal d’assolir, mantenir i millorar l’estat de salut.

Disposem d’un servei de fisioteràpia aquàtica especialitzat on els nostres pacients gaudeixen de l’avantatge de ser tractats individualment i com a persones, no com a patologies ni historials clínics. Procurem que cadascú es senti com a casa seva però acompanyats d'un professional expert en fisioteràpia. Defugim de protocols. Ningú és igual a un altre. 



LOCALITZACIÓ


El nostre centre es troba situat al sector residencial de Santa Margarida, Roses a 300 metres de la platja, la qual, sovint és testimoni dels exercicis que duem a terma amb els nostres clients.

Adreça: Avinguda del Salatar 18-20

Localitat: Santa Margarida, Roses, Girona. 17480

Tel: 638 31 04 68

Mail: [email protected]

Web: www.zenitsalut.cat


HORARI:

Dilluns I Dimecres de 12h a 20h

Dimarts i Dijous de 7h a 14h i de 18h a20h

Divendres: 12h a 17h