Zenit

Zenit'Salut Wellness

Zenit Wellness neix fruit de crear una unitat específica de tractament de l’insomni, l’estrès, el dolor i les seves conseqüències des d’una vessant holística no patològica.

Hi hagi o no una causa patològica que’l provoqui, l’insomni, i amb ell totes les seves variants, és agent precipitador i condicionant directe de la salut. És quan dormim que l’organisme es regenera. No simplement del cansament diürn, sinó del desgast cel·lular que impliquen tots els processos bioquímics que tenen lloc dins el nostre organisme al llarg del dia per tal de mantenir les diferents funcions orgàniques: respirar, menjar, caminar, escoltar, parlar, pensar, sentir, percebre…etc. Si no aconseguim que les persones dormin i descansin, tot quan fem queda en un fons de sac a l’espera que el cos pugui assimilar-ho.

Per altra cantó el 90% del dolor que no té una causa patològica és conseqüència dels mals hàbit posturals. Per aquesta raó si no ensenyem a les persones a través de l'exercici a canviar els hàbits mai assolirem un estat òptim de salut.


SAUNA-PISCINA


El nostre centre està dotat d'una unitat aquàtica exclusiva dotada de:

  1. Piscina de 7x3 metres d'aigua calenta a 33ºC dins la qual disposeu de zona d'hidromassatge, Fastlane de nado contracorrent, cinta de córrer integrada al terra i cromoteràpia
  2. Pisicna 1x3metres d'aigua freda a 13ºC.
  3. Sauna Finlandesa.
  4. Zona de relax.
  5. Grua d'accés per a persones amb discapacitat.


L'ús de l'espai és completament privat ja sigui de forma indvidual o en grup de màxim 5 persones. Sols axí podem garantir que us sentiu com si fóssiu a casa vostra.


SAUNA-PISCINA-ENTRENAMENT FUNCIONAL


Donat treballar el nostre cos és tan important com concedir-li repós al nostre centre pots optar per:

  1. Venir a entrenament funcional en grup dirigit per la nostra fisioterapeuta dos cops per setmana i gaudir de l'espai aquàtic amb descompte.
  2. Fer ús de la sala d'entrenament i/o gaudir de l'espai aquàtic de forma privada.


MASSATGES:

  1. Zenit'Esportiu: L'objectiu d'aquest tractament és reduir l'excés de tó muscular derivat de l'activitat esportiva, augmentar la flexibilitat muscular i l'amplitut de moviment articular per tal de garantir un estat òptim del sistema múscul esquelètic i minimitzar el risc de lesions ja que "Cal estar sa per fer esport i no fer esport per estar sa". Sovint aquest senzilla premisa és la diferència entre la salut i la lesió. Us oferim dues opcons
  • 45 minuts de massatge.
  • 20 minuts d'spa + 30 minuts de massatge.
  1. Zenit'Sensacions (Tractament Neurosedant). L’objectiu d’aquest tractament és despertar el sistema de receptors sensorials exteroceptius i propioceptius (tacte, temperatura, pressió, oïda, olfacte, moviments , posició ..) per tal de desencadenar una resposta sensitiva del sistema nerviós i amb ella una relaxació profunda regeneradora. El tractament combina 30 minuts de massatge neurosedant aquàtic i 30 minuts de massatge damunt una llitera dins l'entron de piscina.
  2. Zenit’Silenci (Tractament Neurosedant Aquàtic). L’objectiu d’aquest tractament és reequilibrar el sistema nerviós, el visceral, el miofascial , el muscul esquelètic i l’emocional i amb ells millorar les funcions fisiològiques de l’organisme afectades per desencadenants com el dolor i l’estrès entre altres. És un tractament aquàtic que combina diferents tècniques de fisioteràpia com la Crani-sacral, control respiratori, Halliwik i el Watsu amb l’objectiu de despertar l’indret del nostre cos des d’on les funcions biològiques reparen l’organisme. Només assolint l’equilibri entre les funcions internes (sistema nerviós central i perifèric, sistema hormonal, muscular, miofascial..) i les externes (emocions, estrès,…..) podem emprendre un camí de Salut. Des del silenci, podem escoltar i entendre. Des de la compressió, modificar l’entorn i millorar.
  3. Zenit’Somni (Tractament Neurosedant combinat). És el tractament relaxant més exclusiu de Zenit’Salut. Són 120 minuts d’exclusivitat dins les intalacions aquàtiques del nostre centre. En arribar els nostres clients diposen de 30 minuts per gaudir de les instal.lacions acuàtiques acompanyats d'una infució d'herbes depuratives especialment seleccionades pel servei d'infermeria. Mitja hora per gaudir en silenci de la la sauna, el contrast d'aigües, la música. 30 minuts on deixar enrrera l'estrés in endinsar-se en el món dels sentits. Seguidament començarem el tractament neurosedant aquàtic (a 33ºC de temperatura d’aigua) de 45 minuts que prepara el cos i l’ànima per al massatge de 45 minuts que realitzarem vora piscina, damunt una llitera. Tot l’entorn de piscina es transforma en una atmosfera curosament il·luminada per tal de silenciar el sistema nerviós parasimpàtic. La música, acompanya cada moviment de la teràpia aquàtica i del massatge en una sincronia perfecta. El cos és treballat amb olis vegetals purs a temperatura suau per tal d’adormir cada cèl·lula del cos i assolir una regeneració absoluta de cos i ànima. És un tractament especialment indicat per a persones molt estressades amb dolors crònics o simplement per regalar-se un moment de salut únic i incomparable. .



ENTRENAMENT FUNCIONAL


Sovint la gent diu que fan exercici quan simplement es mouen. Quan fem exercici la salut millora i la diferència rau en la correcta contracció muscular, la correcta aliniació articular i les modificacions i adaptacions posturals necessàries en cas de dolor o patologia per tal de garantir resultats. Al nostre centre la fisioterapeuta combina durant els entrenaments tots els seus coneixements en TRX, Pilates, Reformer, Hipopressius, Pliometria, Propiocepció, Equilibri, treball de força, resistència i flexibilitat, treball respiratori...etc per tal que vosaltres assoliu un estat de benesatar complert.

Opcions d'assistència:

  1. Classes dirigides per la nostra fisioterapeuta en grups de màxim 7 persones. Treballem 2 dies per setmana en entrenament dirigit i els nostres clients poden venir la resta de la setmana a fer ús de la sala d'entrenament i seguir aquells exercicis que la fisioterapeuta grava per ells per tal d'ajudar-los en el seu camí de benestar.
  2. Ús lliure de la sala d'entrenament, podent fer ús dels exercicis gravats per la fisioterapeuta.
  3. Classes personals d'entrenament funcional dirigit per la fisioterapeuta


SOCIS



Per aquells que ho desitgin poden fer-se membres de Zenit'Salut. aquest sevei implica accés a les classes d'entrenament funcional, ús lliure de la sala d'entrenament, 1h d'accés a l'espai aquàtic al mes sense cost i un 10% de descompte en massatges


EL NOSTRE CENTRE A LA TEVA DISPOSICIÓ


Si ets un professional de la Salut o de l'esport i vols fer ús de les nostres instalacions, Zenit'Salut t'obre les seves portes per tal que puguis venir a treballar amb els teus clients ja sigui:

  1. Lloguer de cabines de tractament
  2. Lloguer de la sala d'entrenament
  3. Lloguer de l'espai aquàtic


PREUS


  1. Accés a la sauna-piscina:
  2. Us individual o parella: 35€/h
  3. grup de 4: 10€/h per persona
  4. Accés a la sauna-piscina i entrenament funcional:
  5. Classes dirigides + 1h spa al mes: 90€
  6. Ús lliure de la sala d'entrenament: 5€ entrada
  7. Ús lliure de la sala d'entrenament + 15 minuts spa 25€
  8. Massatges
  9. Esportiu:
  10. 45 minuts massatge: 60€
  11. 20 minuts d'spa + 30 de massatge: 80€
  12. Sensacions: 100€
  13. Silenci: 90€
  14. Somni: .160€
  15. Entrenament funcional:
  16. Grup: 90€ al mes
  17. Socis: 160€
  18. Lloguer d'espais a professionals:
  19. Sala d'entrenament: 15-30€/h
  20. Cabina de tractament: 25€/h
  21. Espai Piscina: 35€/h