Zenit

Zenit'Salut Tallers, Cursus i Conferències

Precisament perquè la Salut és molt més que l'absència de malaltia, Zenit'Salut compta amb la col.laboració de professionals formats en medicina esportiva, Mindfullness, Medicina Tradicional Xinesa i Qi Gong.


CONFERÈNCIA GRATUITA. Presentació del producte EXCELVIT i el seus efectes antiinflamatoris i neuroregeneratius a  nivell sistèmic a càrrec de Joan Cunill Aixelà investigador i descobridor del producte

Dirigit:

  • A tot el públic. Tota persona interessada en conèixer les possibilitats d’ús en prevenció de la salut, en àrees terapèutiques i al món de l’esport.
  • Metges
  • Veterinaris

Lloc: Centre de fisioteràpia i wellness Zenit’Salut

Adreça: Avinguda del Salatar 18-20. 17480. Santa Margarida. Roses

Tel: 638310468

Dia: Divendres 25 d’Octubre

Hora: 18h

Aforament: Limitat. Cal confirmar assistència i reservar plaça trucant al 638310468

Joan Cunill Aixelà: Joan Cunill és llicenciat en veterinària i investigador. Responsable del descobriment de l’efecte antivíric de la Azatioprina, dels efectes antiinflamatoris i neuroregeneradors del producte Excelvit juntament amb la UAB.

Excelvit és un producte de venda en farmàcies i per professionals de la salut.

Entre els seus efectes destaquem:

  • Regeneració del sistema nerviós central i perifèric
  • . Efecte neuroprotector i neuroregenerador
  • Cardioprotector i millora el rendiment esportiu
  • Efecte antiinflamator
  • Regenerador dels fibroblast, queratinocits i col·lagen


CURS DE BIOENERGÈTICA AMB JERONI PICART



El proper 16 de Novembre iniciem un nou curs de formació en Bioenergètica dirigida per l'expert en Medicina Tradicional Xinesa (MTX), Jeroni Picart, expert en MTX amb més de 30 anys d’experiència.

Què és la bioenergètica: és la ciència que ens ajuda a conèixer els diferents cicles de la natura, els nostres cicles vitals i en funció dels nostres gens, poder viure amb harmonia amb nosaltres mateixos i l'entorn. 

Avui dia vivim tots a un ritme que sobrepassa les nostres capacitats d’adaptació. correm per anar a la feina, correm per anar a dinar, correm per anar de festa i vivim condicionats pel mòbil com si tot hagués de fer-se al moment. aquesta situació ens ha dut a viure en un constant estat d’estrès i amb ell emmalaltir. Sol si tornem al ritme de la natura en què cada procés té un espai i un temps, moltes de les patologies que patim, desapareixerien per si soles 

A qui va dirigit: El curs és obert a tothom. Qualsevol persona interessada en conèixer millor aquells factors que ens fan emmalaltir i les eines de que disposem per revertir els processos. No cal coneixements previs de MTX, no obstant tots aquells que ja en tinguin de ben segur descobriran una nova manera d'enfocar els coneixements de la MTX.

Durada: Serà un curs format per 4 caps de setmana: el cap de setmana del 16-17 de Novembre de 2019, 25-26 de Gener de 2020, 21-22 de Març de 2020 i 30-31 de Maig de 2020. 

Horari: Els Dissabtes de 8.30h a 13h i de 14.30h a 19h i els Diumenges de 8 a 13h.

Temari: 

1. La malaltia: virus, accident o conflicte?

2. El dolor com a senyal d'alerta.

3. El sentiment de separació. La dualitat

4. Els 3 instints bàsics, font de les emocions.

5. Cinc emocions negatives. les 8 imatges del I Ching. 8 arquetips.

6. Etapes de la vida.

7. Set zones corporals

8. Un plànol per trobar el conflicte que origina la malaltia.

Lloc: Centre de fisioteràpia i wellness Zenit'Salut. Avinguda del Salatar 18-20. Santa margarida. Roses.

Tel de contacte: 638310468

Preu: 180€ per cap de setmana


CONFERÈNCIES DE MEDICINA ESPORTIVA


Si bé molts fem esport i fins i tot de molt alta intensitat, això no garanteix que el fem bé, i en bones condicions físiques. és per aquesta raó que amb el nostre Doctor en medicina esportiva el Dr Pedro Rodríguez organitzarem en breu conferències sobre medicina i esport.

Aviat us anunciarem la primera d'elles.


TALLERS DE MINDFULLNESS


Gràcies a la col.laboració en el nostre centre de la Margot Vivet, experta en PNL (programació neuro linguística), Coaching, Mindfullness i moviment conscient, Zenit'Salut us obre les portes per tal que pugueu assolir un òptim estat de benestar aprenent a reconèixer i gestionar totes aquelles emocions derivades del dia a dia així com aquelles que ens sorgeixen després d'haver patit una patologia més o menys severa que altera la nostra vida i la dels qui ens envolten.

Aquesta formació serà distribuïda en 8 tallers de 3h de duració cadascun que tindran lloc els Dissabtes pel matí.

Estan especialment indicats:

  1. Persones que es troben sotmeses a un gran estrès laboral ( metges, advocats, infermeres, publicistes, funcionaris, ... etc)
  2. Persones que han patit un ICTUS ( infart cerebral) i no saben com gestionar els canvis que la patologia ha causat en el seu entorn ( alentiment de processos simples, necessitat de ser ajudats per a tasques monòtones, angoixa per manca d'independència..etc)
  3. Persones que han perdut el sentit de les seves vides per canvis de situació familiar
  4. A tota persona que sense patir cap mena de dificultat volen conèixers millor i aprendre a gaudir plenament de la seva vida.

 

TALLERS DE QI GONG


Amb la Véronique Piguet. tots aquells que ho desitgeu podreu descobrir la grandesa del Qi Gong. Una disciplina de moviment i respiració xinesa mil.lenària que equilibra el nostre cos i la nostra ment. Segons el Dr Yves Requena, és "la gimnàstica de la gent feliç".


El Qi Gong significa treball de l'energia. Es basa en moviments lents del cos coordinats amb la respiració i la concentració. És la disciplina que avui dia més atrau a gran diversitat de públic pels seus efectes preventius i curatius de la salut. Busca equilibrar el cos, la respiració i la ment. aconseguint reforçar el sistema immunitari, activar la circulació de l'energia que ens nodreix i defensa i afavorir una òptima circulació de la sang per tal d'equilibrar òrgans i vísceres.


Es realitzaran 4 tallers a l'any de 4h de durada. Cada taller coincidirà amb el canvi estacional de primavera, estiu, tardor i hivern per tal de poder preparar-nos per tots el canvis físics i emocionals que tenen lloc en funció de l'estació com ens ensenya la medicina tradicional xinesa.



CONFERÈNCIA DE MEDICINA TRADICIONAL XINESA


En breu us en donarem informació


Qi Gong relitzat per un gran mestre:




Qi Gong realitzat per Véronique Piguet:



Véronique Piguet :



Margot Vivet:



Margot Vivet: